Naslovna Bratstva Frama Vitina: Izabrano novo vodstvo

Frama Vitina: Izabrano novo vodstvo

U subotu, 14. rujna održani su izbori novog vodstva u Frami Vitina. U ime područnog vijeća Frame Hercegovina izborima je predsjedala predsjednica Marijana Mikulić, uz nju su bili prisutni područni duhovni asistent fra Slaven Brekalo i područna blagajnica Kristina Primorac.

Na početku izborne skupštine sve prisutne pozdravio je fra Slaven Brekalo, zahvalio se prošlom vijeću na njihovu dosadašnjem radu, te uputio kratki nagovor, u kojem je objasnio važnost samih izbora za daljnji rast njihova bratstva i pozvao framaše na odgovornost.

Poslije fra Slavena framaše je pozdravila i predsjednica Marijana Mikulić i objasnila tijek samih izbora. Nakon toga uslijedilo je glasovanje, a osam framaša imalo je pravo glasa. Za predsjednicu je u prvom krugu izabrana Monika Bebek, sa 7 glasova. U trećem krugu za potpredsjednicu je, sa 5 glasova, izabrana Natalija Pavlović. Karla Zlopaša je, sa 7 glasova u prvom krugu, izabrana za tajnicu. Blagajnica je postala Antea Jurič, sa 5 glasova u prvom krugu. I za voditelja formacije, u drugom krugu, sa svojih 5 glasova izabrana je Andrea Alilović.

Po završetku izbora fra Slaven je blagoslovio novo vijeće, a nakon toga uslijedilo je čestitanje, fotografiranje i veselo framaško druženje.

Novoizabranom vodstvu Frame Vitina čestitamo i želimo obilje Božjeg blagoslova na njihovu franjevačkom putu.

– Područno vijeće

Također pročitajte