Naslovna Bratstva Širokobriješki framaši organizirali humanitarnu predstavu za unesrećene u Bosni

Širokobriješki framaši organizirali humanitarnu predstavu za unesrećene u Bosni

Evo nas opet. Dvadeset i tri dana nakon premijerne izvedbe predstave „Začarano blago“ u našemu Kinu, dramska sekcija Frame Široki Brijeg reprizira istu predstavu. Premijerna izvedba je imala veliki odjek u našoj širokobriješkoj javnosti i publika je tražila reprizu, neki zbog obaveza nisu mogli doći, neki možda nisu ni znali i sl.

Naš vrsni redatelj Mario Ćeškić Ćeša, odmah nakon prve izvedbe planirao reprizu te je sama repriza i dogovorena, 18. 5. 2014. Bit ću iskren, dosta nas iz dramske sekcije se nije nadalo nekom većem broju gledatelja, mislili smo da će biti dosta manje ljudi nego prije. No, prevarili smo se. Ovoga puta je kino opet bilo prepuno, krcato. A ni mi nismo zakazali.

Nastavili smo sa „inovacijama“ u našoj vrloj predstavi.  Tako su ovoga puta naši „vukodlaci“ na scenu ušli kroz bočna vrata od Kina te iznenadili publiku. Bilo je tu i nekih novih skečeva, posebice od strane našeg sjajnog majstora Tonkana.

Također je važno za istaknuti da su se u hodniku našeg Kina skupljali prilozi za pomoć unesrećenima iz Bosne. Drago nam je što je ova naša izvedba imala i humanitarni karakter te se tako pomoglo najpotrebitijima. Bogu hvala na tome. Što se tiče daljnjeg rada naše dramske sekcije, već planiramo neke izvedbe u okolnim mjestima naše Hercegovine. A tko zna, možda se vidimo i još jednom u našem Kinu.

Ivan Slišković (Frama Široki Brijeg)/ foto: jabuka.tv

Također pročitajte