Naslovna Bratstva II. SPORTSKI SUSRET FRAME HERCEGOVINA

II. SPORTSKI SUSRET FRAME HERCEGOVINA

U subotu, 18. rujna 2021. godine pod geslom “U poniznosti jedni druge smatrajte višima od sebe! (Fil 2,3) održan je II. sportski susret Frame Hercegovina u Posušju.

Te subote u jutarnjim satima Posušje je počelo odzvanjati smijehom i pjesmom hercegovačkih framaša. Program smo započeli svetom Misom koju je slavio područni duhovni asistent, fra Marin Karačić, a svojim pjevanjem uzveličao zbor Frame Hercegovina. Nakon mise napravili smo zajedničku fotografiju i krenuli na ručak, gulaš koji su pripremile vrijedne ruke Posušaka.

U 14 sati smo se spustili do Gradske dvorane u Posušju gdje nas je pozdravio fra Marin, uputio par riječi pozdrava, a i upozorenja, na poštenu igru i zajedničko podupiranje svakog bratstva. Utakmice su uistinu bile napete, a sljedeće Frame pokazale su se najuspješnijim:

Nogomet (muški):
1. mjesto: Frama Kočerin
2. mjesto: Frama Humac
3. mjesto: Frama Posušje;

Stolni tenis u parovima:   

1. mjesto: Frama Mostar
2. mjesto: Frama Međugorje
3. mjesto: Frama Široki Brijeg;

Odbojka (ženske):
1. mjesto: Frama Široki Brijeg
2. mjesto: Frama Humac
3. mjesto: Frama Tomislavgrad.

Ovim putem želimo zahvaliti svim onima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta, našim donatorima, framašima iz Posušja na nesebičnom volontiranju i svim framašima iz Hercegovine bez kojih ovo ništa ne bi bilo moguće!

Matea Ostojić, područna tajnica

Također pročitajte