Naslovna Bratstva Tko će biti bolji domaćin?

Tko će biti bolji domaćin?

Hvaljen Isus i Marija!

U subotu, 19. ožujka, na spomendan sv. Josipa, 20-ak framaša Frame Mostar uputilo se na hodočašće. Dobar duh veselja, priče i uzbuđenja pratio nas je od našeg zvonika u Mostaru, pa sve do crkve Krista Kralja u Čitluku. Putem smo jeli grickalice, pjevušili svaku pjesmu koja nam je pala na pamet i konstantno vikali “ideee autoo!!”. Posvetili smo dio puta molitvi koja nas je sigurno odmorila, što psihički, što fizički.

Nakon 5 sati hoda, stigli smo na odredište, čak i odmorni (tko vam kaže da nije tako, laže 😉 )! Znali smo da nas čeka super druženje i odlična ekipa. Nakon kratkih pozdrava i dobrodošlice framaša Čitluka uputili smo se u crkvu gdje smo imali misu. A poslije toga smo se našli vani, na ugodnom suncu i sa dvije lopte u rukama. Igrali smo što god smo mogli izmisliti i branili Gosip kip od lopte!

Sigurna sam da će se svi sa mnom složiti kad kažem da je hrana bila fenomenalna, a Frama Čitluk odličan domaćin. A iz pouzdanih izvora znam koliko je i njima bilo lijepo. To što su nam vidjeli osmijehe i nakon 5 sati hodanja, bilo je i više nego dovoljno da i oni budu veseli.

Nažalost, brzo smo se morali vratiti kućama, ali nas je utješila neka nada za novo druženje.

Ako Bog da, nećemo morati puno čekati, a kad ostali čuju kako nam je dobro bilo oni će nam se pridružiti. Što nas je više to je i veselije, a pogotovo kad su u pitanju framaši! ♡

P.S. Čula sam dojmove s obje strane i znamo da je svima bilo odlično, a sad, tko će biti bolji domaćin? 😁

Dora Markota

Također pročitajte