Naslovna Bratstva Božićna predstava dramske sekcije Frame Drinovci

Božićna predstava dramske sekcije Frame Drinovci

DSC_0064

Dramska sekcija Frame Drinovci priredila je povodom svetkovine Sveta tri kralja predstavu Put u Betlehem. Predstava je održana u školskoj dvorani u Drinovcima s početkom u 18h. Ovaj dogadaj dodatno je uljepšao zbor Frame Drinovci koji je otpjevao dvije pjesme, prije samoga početka predstave i nakon završetka predstave.
Ovo je skraćena tridesetominutna verzija predstave Put u Betlehem, koju smo spremali 20-ak dana. Dugo vremena smo trazili neku prikladnu bozićnu predstavu i kada smo napokon ovu našli bilo je pitanje vremena hoćemo li ju stići spremiti, no odlučili smo ne odustati.To je bilo 20 dana dugih i napornih proba koje su ipak prolazile uz veliku količinu smijeha, zezanja i druženja. Na kraju se sve isplatilo; zbog dobro odrađene predstave, ali još više zbog novih i čvršćih prijateljstava koja su nastala u ovoj glumačkoj ekipi.
Ovim putem Frama Drinovci se zahvaljuje Frami Ružići na pomoći oko kostimografije te prenosi poruku koju Tri kralja šalju svima: “Tražite iskreno Boga i on će vas svojom svjetlošću, svojom zvijezdom dovesti do izvora života”.

DSC_0069 DSC_0007 DSC_0003

Antonio Leventić

Također pročitajte