Naslovna Bratstva Mali znaci pažnje za naše župljane…

Mali znaci pažnje za naše župljane…

unnamed-1

Naša Frama kroz razne aktivnosti i akcije, koje su obično humanitarnog karaktera, kroz cijelu godinu pomaže siromašnima i svima onima kojima je pomoć potrebna. Već dugi niz godina imamo Uskrsnu tombolu, a tu su i prodaja adventskih vijenaca, razni koncerti, te predstave naše dramske sekcije. Također, imamo i korizmenu akciju koju smo započeli prošle godine, a to je ”Po post na most”.

Sav prihod od naših akcija ide određenim udrugama, Caritasu ili obiteljima kojima je potrebna pomoć.

Većina naših akcija se odvija nedjeljom poslije svetih misa, a naši dragi župljani nas uvijek podrže u tome, dajući svoje dobrovoljne priloge.

Potaknuti njihovom dobrom voljom da nam pomognu i podrže i svaku našu akciju, odlučili smo ih iznenaditi malim znakom pažnje.

unnamed

Protekli vikend bili smo jako vrijedni! Subotu smo proveli u pravljenju kolača, čestitki i ukrasa. Tim malim znacima pažnje, odlučili smo im zahvaliti za sve što čine za nas i uljepšati im nadolazeće blagdane. U nedjelju, na četvrtu nedjelju došašća, nakon svake svete mise smo častili naše župljane. Malim darovima u koje smo utkali puno ljubavi izmamili smo im osmijeh na lice. Njihova radost i oduševljenje koje je zavladalo bili su dovoljna nagrada za naš trud i vrijeme koje smo utrošili za pripremu. To je bio dokaz da je ljudima sasvim mali znak pažnje dovoljan.

Drago nam je što smo ovom našom ”akcijom” uspjeli razveseliti naše Širokobriježane koji nam uvijek rado pomažu! Hvala dragome Bogu na ovom danu, našim vrijednim framašima i svim našim župljanima, vjernicima.

unnamed-2

Također pročitajte