Naslovna Bratstva Predstavljamo: časopis Frame Mostar “15u15”

Predstavljamo: časopis Frame Mostar “15u15”

frama1

Drage čitateljice, dragi čitatelji,

pred vama se nalazi mapa Franjevačke mladeži Mostar. Od osnivanja do danas na Franjinom smo putu napravili mnogo koraka. Primivši u ruke ovaj časopis krenuli ste na putovanje zajedno s nama. Želeći na poseban način obilježiti 15 godina postojanja, odlučili smo ostaviti i trag. Zajedničkim trudom bratstva nastao je ovaj časopis kao pregledna karta koja će vam približiti Framu.

Nadam se ćete se putujući kroz njega upoznati s našom poviješću te načinom rada i funkcioniranja. Donosimo vam i pogled na putovanje kroz troje različite “franjevačke” naočale. Pronaći će se tu i svakakvih “znamenitosti”, od zanimljivog intervjua do misli naših framaša. Zastanite i predahnite na stranicama ispunjenim fotografijama s raznih događaja. Posjetite i duhovni kutak i slobodno ponesite suvenire iz riznice Svetog pisma. Naletjet ćete i na odgovorena pitanja koja su vas oduvijek zanimala, a tiču se Statuta Franjevačke mladeži. Sve ovo, a i mnogo više, možete posjetiti listajući slijedeće stranice.

Poznato je da gdje god kreneš, ispred sebe imaš put. Želim vam da vas uvijek i svugdje prati zagovor “serafskog Oca kojega smo i izabrali za vođu na našem putu”. Na kraju mi ne preostaje ništa drugo nego poželjeti vam ugodno putovanje kroz naših prvih 15 godina. Udobno se smjestite i zaplovite ovim stranicama.

Antonia Gašpar, glavna urednica

 

Časopis možete pročitati u digitaliziranom formatu putem linka ispod:

15u15

Također pročitajte