Naslovna BratstvaFrama Čitluk Primanja i obećanja u frami Čitluk

Primanja i obećanja u frami Čitluk

U nedjelju, 12. svibnja 2019. u crkvi Krista Kralja u Čitluku, na večernjoj misi imali smo obred Primanja i Obećanja u našem bratstvu.

Naše geslo bilo je:”Ovce moje slušaju glas moj, ja ih poznajem i one idu za mnom.” U naše bratstvo primljeno je trideset i četiri nova člana počevši put formacije, jedanaest framaša je dalo svoja prva obećanja i pedeset i troje framaša produžilo svoja obećanja na godinu dana.

Svetu misu predvodio je fra Marin Karačić, a zajedno sa njim su koncelebrirali naš duhovni asistent fra Goran Azinović i duhovni asistent frame Široki Brijeg fra Augustin Čordaš. Fra Marin nam je pomogao da u svijest stavimo to da smo svi isto bitni našem Pastiru, koji će uvijek biti tu uz nas.Pomogao nam je također da sebi podsvijestimo kako je svaki od nas itekako bitna ovčica u Božjem stadu i da Krist naš Pastir itekako želi da ostanemo vjerni svome stadu u bratstvu franjevačke mladeži. Naše misno slavlje uveličala je frama Humac s glazbenom pratnjom. Nakon mise smo nastavili druženje sa ostalim framama u crkvenom dvorištu. Večer je odisala smijehom, zajedništvom i ljubavlju.

Želimo zahvaliti najprije dragom Bogu, svim framašima koji su nam došli i svima onima koji su zajedno s nama uljepšali ovaj dan.

Mir i dobro !

Frama Čitluk

Također pročitajte