Naslovna Bratstva S Kristom do pobjede

S Kristom do pobjede

U želji da osvježimo rad naše Frame početkom proljeća, zatvorili smo radionice, te zajedno sa našim najmlađim župljanima, u subotu 25. ožujka 2017. godine, na igralištu u Ružićima, ispred osnovne škole, organizirali smo turnir za mlade pod nazivom “S Kristom do pobjede”.

 

Na turniru je sudjelovalo više od 70 mladih uzrasta od 7 do 14 godina, koji su se okušali u raznim aktivnostima: nogometu, graničarima i plesu. U sklopu našeg turnira služena je sv.Misa na kojoj su bili prisutni svi sudionici turnira.

U nogometu su se okušali dječaci, tu su imali priliku pokazati svoj talent za sport. Djevojčice su igrale turnir u graničaru i na kraju su zaplesale divne koreografije sa curama iz naše frame uz framaške pjesme koje su pratile cijeli turnir. Najviše su zavoljeli pjesmu V. sabora Frame Hercegvoina “Nada naša samo si TI“ i  pjesme: “Mi želimo uzdić Isusa” i  “Silan Bog” .

 

Radost je obasjavala lica mladih, ali i nas framaša. Djeca su nas oduševila svojim talentom, timskim radom, upornošću i trudom. Ovaj turnir mnoge nas je potaknuo na razmišljanje o našem djetinjstvu. Nadamo se da je upravo i sama ta radost razlog zbog kojeg ćemo žuriti ponovno u organiziranje sličnog druženja sa našim najmlađima.

Frama Ružići

Također pročitajte