Naslovna Bratstva Treći “Dani dječijeg veselja” – Frama Posuški Gradac

Treći “Dani dječijeg veselja” – Frama Posuški Gradac

IMG_9051

Treću godinu zaredom framaši iz Posuškog Graca organizirali su Dane dječjeg veselja za svoje najmlađe župljane pod geslom „Dječji osmijeh najveća radost“.

U župnom dvorištu kroz tri dana je u različitim igrama, pjesmama i plesovima uživalo oko 150 djece, od predškolskog uzrasta do 8 razreda.

Okupljanje mališana je počelo u petak 28. kolovoza, kada su svi podijeljeni u grupe i upoznati sa svojim organizatorima. Druženje je nastavljeno uz zajedničku molitvu, nakon čega su uslijedile različite igre, poučno predavanje o prijateljstvu te ples i pjesma do večernjih sati. Drugi dan svi sudionici su odmjerili svoje snage u nogometu, igri graničara, te još nizu različitih igara, a na kraju večeri uživali u kratkom skeču koji su pripremili i izveli sami framaši.

IMG_8676

Ovogodišnji Dani dječjeg veselja zaključeni su svečanom Svetom misom u nedjelju, 30. kolovoza u 11 sati. Dječica i roditelji su i ove godine pokazali svoje oduševljenje ovim projektom.

Framaši iz Posuškog Graca već počinju prikupljati ideje za sljedeću godinu, a ovim putem zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organiziranju; od župnika i duhovnog asistenta, roditelja i drugih župljana, sponzora do volontera i svih ostalih.

Mir i dobro!

Ivana Grubišić, Frama Posuški Gradac

IMG_8337

IMG_8226

IMG_8220

Također pročitajte