Naslovna Naslovna Poziv na XXII. Framafest – “Moje će Te usne slaviti!”

Poziv na XXII. Framafest – “Moje će Te usne slaviti!”

Draga braćo i sestre, pozivamo vas na XXII. Framafest koji će se održati u subotu 26. listopada 2019. u Mostaru, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača. Geslo ovogodišnjeg Framafesta je „Moje će Te usne slaviti“ (Ps 63,4).

Festival duhovne glazbe Franjevačke mladeži – Framafest 2019. organizira nacionalno vijeće Frame u Bosni i Hercegovini. Framafest je jedinstveni festival duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini i u svijetu, te jedini na kojem nastupaju glazbeni sastavi Franjevačke mladeži.

Kao goste na festival pozivamo članove nacionalnog vijeća Frame Hrvatska, nacionalnog vijeća OFS-a BiH, područnog vijeća OFS-a Hercegovina te područnog vijeća OFS-a Bosna Srebrena. Euharistijsko slavlje počinje u 12 sati u franjevačkoj crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, a sam festival počinje u 16 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača. Za ulaznice i smještaj prilikom boravka u Mostaru pobrinut će se domaćini. Naravno, pozvani ste da ostanete i duže od jednog dana koliko traje festival. Prijaviti se možete do 20. listopada 2019. godine našoj nacionalnoj predsjednici Frame BiH Magdaleni Musa (magdalena.musa@gmail.com, +38763130948).
Radosno vas očekujemo u Mostaru i pozdravljamo franjevačkim pozdravom Mir i dobro!

Također pročitajte