Naslovna Bratstva Primanja i obećanja Frame Međugorje

Primanja i obećanja Frame Međugorje

“Da ljubav vaša sve više raste” – bilo je geslo naših primanja i obećanja koja su se održala u nedjelju, 21. siječnja 2018. godine u crkvi sv. Jakova u Međugorju. Svetu misu na kojoj su osim naših roditelja i prijatelja sudjelovale i brojne frame iz Hercegovine, predvodio je fra Antonio Šakota, područni asistent Frame Hercegovina, a u koncelebraciji su bili duhovni asistenti drugih frama.

Uistinu smo otvorili naša srca i dopustili da se sjedine zajedno u Kristu. I po Kristu, prateći stope svetoga Franje, postali smo jedno. Postali smo braća i sestre po svom obećanju življenja Evanđelja u bratstvu Franjevačke mladeži. Još jedno izgovoreno ‘Evo me’, još jedno dano obećanje. Nova godina u bratstvu je pred nama i svojim obećanjima i primanjima u bratstvo, prihvatili smo neumorno slijediti stope svetoga Franje. Bez obzira na prepreke koje nas čekale, Božja providnost će nas pratiti na tom putu i dati nam snagu kako bi osjetili Božju, iskrenu ljubav.

Nakon obreda, zaputili smo se s našom braćom i sestrama framašima iz mnogih Frama u Dvoranu Ivana Pavla II. gdje smo uz pjesmu i ples proslavili ovaj najposebniji dan u našem bratstvu. Iskrene i posebne zahvale upućujemo i Frami Široki Brijeg koja je uljepšala naša Primanja i obećanja prelijepom glazbom i pjesmom.

Više fotografija na Facebook stranici Radiopostaje MIR Međugorje.

Zdravka Šego (Frama Međugorje)

 

Također pročitajte