Naslovna Bratstva Primanja i obećanja Frame Tihaljina

Primanja i obećanja Frame Tihaljina

U nedjelju 16. veljače u 18 sati crkvi Bezgrješnog začeća BDM u Tihaljini održani su obredi primanja i obećanja u Frami Tihaljina uz geslo “Otvori oči moje da gledam divote Tvoga zakona”.

Svečanu sv. Misu je predvodio duhovni asistent Frame Hercegovine fra Marin Karačić, uz koncelebraciju fra Roberta Jolića, fra Josipa Mioča, fra Maria Knezovića, fra Petra Drmića, te fra Branimire Muse, župnika i duhovnog asistenta Frame Tihaljina. U svojoj propovijedi fra Marin je govorio kako ponajprije moramo biti odlučni i svoji u našem životu. Cijelu propovijed je naglasio geslom i pozvao nas da ponosno izgovorimo “Evo me!”.

U Framu Tihaljina  primljeno je četvero novih framaša, dvoje ih je dalo prva obećanja i dvanaest framaša je na još jednu godinu  produžilo svoj put formacije u Frami.

Uvelike se zahvaljujemo Frami Kočerin koja je svojim divnim pjevanjem uveličala ovaj obred, a prisutni su bili i framaši iz  Drinovaca, Gorice-Sovića, Ružića, Bukovice, Seonice, Humca, Vitine i Veljaka.

Posebne zahvale našem mjesnom duhovnom asistentu fra Branimiru Musi za svoju žrtvu i pomoć u našem radu i cijeloj župi, duhovnom asistentu fra Marinu Karačiću kao i svim fratrima koji su prisustvovali, poručili su framaši iz Tihaljine.

Nakon blagoslova i zajedničkog fotografiranja framaši su se zaputili u školsku dvoranu na daljnju proslave ovog posebnog dana. Večer je nastavljena uz domjenak, ples i pjesmu.

Također pročitajte