Naslovna Naslovna POZIV NA XXIII. FRAMAFEST – “SRCE NAM SE U NJEMU RADUJE“

POZIV NA XXIII. FRAMAFEST – “SRCE NAM SE U NJEMU RADUJE“

Draga braćo i sestre, pozivamo vas na XXIII. Framafest koji će se održati u subotu 29. listopada 2022. u Mostaru, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača. Geslo ovogodišnjeg Framafesta je „Srce nam se u Njemu raduje“ (Ps 33,21).

Festival duhovne glazbe Franjevačke mladeži – Framafest 2022. organizira nacionalno vijeće Frame u Bosni i Hercegovini. Framafest je jedinstveni festival duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini i u svijetu, te jedini na kojem nastupaju glazbeni sastavi Franjevačke mladeži.

Nositelj festivala je Nacionalno vijeće Franjevačke mladeži u BiH, a domaćin je hercegovačko područno bratstvo. Na festivalu će nastupiti 18 Frama sa svojim orginalnim skladbama.

Dolazak i prijave framaša trajat će do 11 sati. Euharistijsko slavlje počinje u 12 sati u franjevačkoj crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, a sam festival počinje u 16 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

Framaško druženje, bratstvo i zajedništvo sastavni su dio svakog našeg susreta pa tako i ovoga. Iako je Framafest festival natjecateljskog karaktera, iskoristimo ga najprije za bratsko druženje, podržimo jedni druge i ne zaboravimo da je središnji dio cijelog festivala sv. Misa!

Radosno vas očekujemo u Mostaru i pozdravljamo franjevačkim pozdravom, Mir i dobro!

 

                                    ORGANIZACIJSKI ODBOR FRAMAFESTA 2022.

Također pročitajte