Naslovna Novosti PREDSTAVLJAMO: DEVETO IZDANJE TRAGOVA

PREDSTAVLJAMO: DEVETO IZDANJE TRAGOVA

Dragi framaši i duhovni asistenti! Dragi čitatelji!

Radosno i ponosno vam predstavljamo deveto izdanje naših Tragova i to, ove godine po prvi put, u obliku trogodišnjaka. Nadam se da će vam Tragovi pomoći da se prisjetite svih lijepih uspomena i prijateljstava koja ste pohranili u svoje srce.

U ovom broju prisjetit ćemo se najvećeg projekta koji, složit ćemo se, nije nikoga ostavio ravnodušnim, a to je proslava 30 godina postojanja Frame u Hercegovini. Franjevačka karizma, koja je započela sa samo desetak mladih na Humcu, proširila se kroz cijelu Bosnu i Hercegovinu i tako ostavila velik trag u životu mnogih mladih. Hvaljen budi, Gospodine moj, po svim framašima u Hercegovini!

Kroz ovaj broj, osim različitih framaških susreta, odlučili smo provući i 800. obljetnicu uprizorenja prvih živih jaslica, koje je osmislio sv. Franjo. Gotovo je nevjerojatno da nešto što je započelo prije toliko godina još uvijek prisutno među nama. Naravno, to nije sve! Unutar časopisa možete pronaći „vremeplov“ kroz tri godine djelovanja te različite tekstove koje smo pripremilii za vas.

Radosna sam što vam ponovno imamo priliku ponuditi „šareni“ broj, koji sadrži pregršt fotografija i tekstova sa naših zajedničkih susreta, druženja, upoznavanja te iskustava. Također, u ovom broju ćete imati priliku otputovati do daleke Frame Libanon i upoznati njihovo djelovanje. Na samom kraju tu je i naš zabavni kutak kroz koji ćete se moći malo opustiti.

Ovim putem se od srca želim zahvaliti dragom Bogu i svetom Franji, ali i svima onima koji su omogućili provedbu ovog projekta i koji su na bilo koji način kroz svo ovo vrijeme podupirali Framu u Hercegovini. Neka vas uvijek i u svemu prati i čuva zagovor našeg serafskog Oca sv. Franje te majke Marije.

Mir vam i dobro!

Matea Ostojić, glavna urednica

Također pročitajte