Naslovna Bratstva Duhovna obnova Frame Mostar

Duhovna obnova Frame Mostar

U petak, 30.4., je svetom misom u 18 sati započela duhovna obnova Frame Mostar kojom smo se nastojali pripremiti za nadolazeći obred primanja i obećanja. Nakon mise je uslijedilo predavanje fra Slavena Brekala koji nam je protumačio molitvu franjevačke mladeži.

Nastavak duhovne obnove u subotu, 1.5., smo započeli jutarnjom molitvom časoslova te predavanjem područnog duhovnog asistenta fra Marina Karačića koji je govorio o našem “Evo me!” odnosno o Božjem pozivu i našem odazivu.

Nakon pauze i ručka smo se podijelili po formacijama i slušali predavanje vijećnika. Predavanje o svojoj formaciji smo zaokružili radom u skupinama. Imali smo svetu misu i klanjanje na kojima je pjevala glazbena sekcija naše Frame. Ponovo smo se okupili svi u dobro poznatoj dvorani ispod zvonika i proslavili rođendan našeg fra Tomislava Crnogorca i druženjem, plesom i glazbom završili duhovnu obnovu.

Ta dva dana su bila ispunjena smijehom, radosti i zajedništvom, uistinu se osjećalo da je Ljubav Božja razlivena u našim srcima.

Frama Mostar

Također pročitajte