Naslovna Bratstva Treći festival hercegovačkih Frama!

Treći festival hercegovačkih Frama!

U subotu, 20. svibnja, u Posušju je održan Treći festival hercegovačkih Frama pod geslom „Tu sam da Te slavim“. Ovaj uistinu poseban i radostan događaj protekao je u izvrsnu ozračju te su hercegovački framaši zajedničkom pjesmom i druženjem proslavili Boga na najljepši mogući način.

Sam događaj započeo je euharistijskim slavljem u kripti nove crkve, a zatim smo se uputili prema Gradskoj športskoj dvorani gdje se slavio ovaj Festival. Kaže se da je pjevanje Bogu dvostruka molitva, a kako se Boga slavi pokazali su  posjetitelji Festivala. Zaista je bilo lijepo vidjeti mnoštvo mladih, uz nekolicinu roditelja i ostalih ljubitelja ovakvih događanja, kako zdušno pjevaju uskrslom Kristu. Svoje druženje nastavili smo u Maloj športskoj dvorani zajedničkim domjenkom.

Zahvaljujemo Framama: Čerin, Drinovci, Gorica-Sovići, Gradnići, Humac, Kočerin, Međugorje, Mostar, Posušje, Posuški Gradac, Široki Brijeg, Tomislavgrad i Vitina na lijepu pjevanju. Također zahvaljujemo svim gostima i posjetiteljima na dolasku i uveličavanju ovog Festivala.

Posušje je još jednom bilo središte okupljanja hercegovačkih framaša i slavljenja Boga te se nadamo da nas ovakvo veselje očekuje i sljedeće godine. Do idućeg puta…

www.frama-posušje.com

Također pročitajte