Naslovna Bratstva Primanja i obećanja u Frami Seonica

Primanja i obećanja u Frami Seonica

Stigla je i naša dugoočekivana nedjelja, nedjelja, 22. listopada 2017. Nestrpljivo smo se počeli okupljati u našoj župnoj crkvi Uznesenja BDM, donoseći jela koja smo pripremili za našu braću framaše koje smo srdačno isčekivali, ali donjeli smo još nešto vrijednije od onoga što smo nosili u rukama, naše srce, naše nade, naše framaštvo. Duhovno pripremljeni, sa ovogodišnjim geslom, „Služite Gospodinu svi u poniznosti velikoj“, bili smo spremni pred zajednicom posvetiti svoju mladost Kristu i franjevaštvu.

Svetu Misu, s početkom u 18:00h predvodio je područni duhovni asistent fra Antonio Šakota, a Frama Čerin nam je svojim liturgijskim pjevanjem uveličala slavlje. U svečanom obredu u našu Framu se primilo 18 članova, obećanja obnovilo 12, a prva obećanja dalo 7 framaša. Poslije Svete Mise i svečanog obreda nastavili smo naše druženje uz zakusku, glazbu i ples sa braćom framašima iz područnih Frama. Dragi framaši, hvala vam što ste prisustvovali i uljepšali posebne nam trenutke, Frami Čerin posebno zahvaljujemo što ste nam svojim pjevanjem uveličali slavlje, te svim duhovnim asistentima i područnom duhovnom asistentu fra Antoniu Šakoti od srca zahvaljujemo na dolasku.

Nadamo se da ste iz Seonice otišli ispunjeni zajedništvom s osmjesima na licima, nestrpljivo očekujući ponovni susret, do tada neka nas sve prati zagovor Svetog Oca Franje i sv.Klare. Mir i dobro!

Frama Seonica

Također pročitajte